Robåde aktiviteter

CVR nr. 3270 4581

Roning i robåde:

Mandage og onsdage klokken 1800

Alle er velkomne. Der er rovagt, som sørger for at sætte hold og som kan give instruktion.

Tirsdage klokken 1000

Lørdage kl 0800

Alle er velkomne. Der er ingen rovagt på om lørdagen, så de, der kommer, må selv sætte hold. Der skal blot være en uddannet styrmand ombord i hver båd. Meld dig på via Supersaas.

Der er morgenroning hver morgen mandag til fredag kl 0630, hvis vejret tillader det. Der ros ca. 7 km.

Er du interesseret, så skriv dig på listen, der ligger på skrivebordet i roklubben.

Det står i øvrigt alle frit for at ro udenfor de officielle rotider, men man skal have en aftale med en styrmand.

Husk, at bådene skal være hjemme mandag og onsdag kl 1800 af hensyn til roinstruktion.

Hvem er rovagt - klik her

Se turafstande her - klik her

Robådens indretning - klik her

Bådkommandoer - klik her

Kontrol af redningsvest - klik her

Bemærk: Hvis du ønsker at deltage i andre klubbers arrangementer, skal tilmeldingen ofte ske gennem egen klub. Hos SRK er Peter Hvenegaard klubbens kontaktperson til andre klubber.

E-mail: dogp.hvenegaard@stofanet.dk eller telefon: 2047 3505

Deltagelse i ture arrangeret af SRK:

Ture, som arrangeres af SRK, vil blive sat op i rokalenderen, hvor man kan booke sig på. Er det første gang, du er på rokalenderen, skal du oprette sig selv som bruger med et selvvalgt password. Følg vejledningen på skærmen. Klik her for at komme til rokalenderen.

Fortryder du en tilmelding, så husk at slette din reservation .